Over ons

In de jaren ‘80 werden de eerste grondvesten van Autobedrijf Kraeima / Scheper gelegd. Toen Patrick Kraeima en Harry Scheper doorgroeiden van het hobbymatig onderhouden en perfectioneren van hun eigen auto’s tot het beroepsmatig herstellen en verkopen van auto’s. Wat begon op de deel van familie Scheper, vroeg al gauw om een eigen bedrijfspand. Dit vonden ze in 1995 aan de Hanekampen te Beilen. Autobedrijf Kraeima / Scheper maakte al snel naam in de handel in occasions en ex-leaseauto’s. Ook aan de Hanekampen groeide de zaak van de twee jeugdvrienden daarom uit zijn jasje. Dus werd gezocht naar een groter pand, met voldoende ruimte voor de alsmaar groeiende voorraad auto’s. Deze plek werd gevonden op het nieuwe industrieterrein van Beilen, de Ossebroeken.


De nieuwe locatie, met een oppervlakte van 3500 m2, werd in januari 2009 in gebruik genomen, nog voordat de verbouwing was voltooid. In juni dat werd het alsnog officieel geopend. Inmiddels zijn we flink uitgebreid naar een continue voorraad van zo’n 90 occasions. Zo is er voor elk budget en voorkeur altijd wel een auto die bij u past!

Tevens bieden wij u een garantie aan voor 3 maanden a €395,- (eigen werkplaats).
Meer weten over onze producten en diensten?

Bekijk hier onze ruime voorraad personenauto's en bedrijfswagens. Voor meer informatie kunt u ons bellen 0593 - 54 02 08 of info@ksautos.nl